Terug naar het overzicht

Start-ups en scale-ups laten samenwerken met mature industrie

Innovatie als motor voor een hogere toegevoegde waarde

Bedoeling is om technologie-startups aan te trekken, te versterken en te laten doorgroeien naar scale-up, en dit door samenwerking met gevestigde waarden. Deze samenwerking kan gaan van referentieklant zijn tot investeren in de start-up. Vanuit deze “open-innovatie” kan de gevestigde waarde zo zelfs een concurrentieel voordeel krijgen. Vanuit de regio willen we sensibiliseren, matchmaking verzorgen, internationale scouting doen en financiële ondersteuning geven voor trials. Dit doen we door coaching en facilitering. De ambitie moet zijn om hierin een interregionale en nationale uitstraling te krijgen. Daarvoor is het belangrijk om ook samenwerkingen op te zetten buiten onze regio, zowel in resultaat als in partners.

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat lead partners

POM Limburg
POM Limburg
Voka
Voka

Kandidaat partners:

UNIZO
UNIZO
VKW Limburg
VKW Limburg
LSU
LSU
Limburg Startup is een open platform, een first class starterscommunity, gedragen en ontwikkeld door ondernemend Limburg met als doel de bestaande start-upinitiatieven te verbinden, start-ups te versterken en hun groeiprocessen te versnellen.
Confederatie Bouw Limburg
Confederatie Bouw Limburg
NUTMEQ BV
NUTMEQ BV
NUTMEQ levert een bijdrage aan het creëren van een wereld waar ELKE MKBer kan floreren in deze digitale tijd. Dit doen we middels een schaalbaar digitale transformatie & learning platform en ruim 20 jaar ervaring met venture architecture en marketing binnen internationale Tech scale ups.
Smart Cities Vlaanderen
Smart Cities Vlaanderen
Smart Cities Vlaanderen is een door de Vlaamse Overheid erkende cluster van bedrijven die beschikken over een aanbod van producten en diensten om de vraag naar smart city oplossingen vanuit de overheden te kunnen invullen.
Netwerk Ondernemen
Netwerk Ondernemen
Netwerk Ondernemen is een accelerator actief sinds 2014 in Vlaanderen. Het unieke is het onafhankelijk karakter en belangeloos vooruit helpen van scale-ups in Vlaanderen. Ons hart is mentoring voor en door ondernemers. Verder zetten we in op co-creatie tussen scale-ups en KMO's.
PXL-Business
PXL-Business
PXL-Business maakt deel uit van Hogeschool PXL (2800 studenten Business). Ondernemerschap zit verweven in de opleidingen bachelor - graduaat - levenlangleren. PXL-Business is gelinkt aan StudentStartUP, Innovatief Ondernemen en LSU/Incubatoren.
SCV Limburg (Senior Consultants Vlaanderen)
SCV Limburg (Senior Consultants Vlaanderen)
SCV Limburg is afdeling van Senior Consultants Vlaanderen vzw. De consultants hebben management ervaring in alle types organisaties. Expertise gaat over: marketing/sales , bedrijfsorganisatie, digitalisering, productiemgmt, Ook zijn ze actief in circulaire economie, e-marketing, industrie 4.0
CIAGO Centrum voor innovatief agrarisch ondernemen c/o pcfruit
CIAGO Centrum voor innovatief agrarisch ondernemen c/o pcfruit
Nieuw adviescentrum voor de Limburgse food en food tech. Biedt aspirant-ondernemers en bestaande ondernemers - zowel starters, scale-ups als bestaande producenten - begeleiding ovv business development, innovatie&ontwikkeling. Aanjager van nieuwe ideeën van bedrijvigheid in de Provincie Limburg.

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden