Terug naar het overzicht

Doorgroei van ambitieuze ondernemingen in alle sectoren versnellen

Innovatie als motor voor een hogere toegevoegde waarde

Doel is om het ambitieniveau van onze Limburgse kmo’s te verhogen en van daaruit sterke en duurzame groei te krijgen. Naast de optimale gebruikmaking van de bestaande initiatieven, willen we selectief twintig ambitieuze kmo’s van 10 tot 50 werknemers brengen naar 100 tot 250 werknemers. Hiervoor willen we de expertise inzetten van ervaren ondernemers en managers die samen met de ondernemer tot dit resultaat willen komen. We koppelen hieraan een uniek verdienmodel waarin we de ondersteunde kmo’s vergoeden in functie van groei aan omzet en tewerkstelling. Dit kan door:

- Aanzet via coaching & samenwerkingen: stimuleren naar professioneel management en professioneel ownership, ondersteuning om het ambitieniveau van Limburgse bedrijven te verhogen die leiden tot innovatie/investeringen, strenge selectiecriteria, proactief op zoek gaan naar mogelijke deelnemers

- 20 bedrijven van 50 naar 250 FTE brengen & daar schema op toepassen: op alle domeinen van framework werken (competitiviteit, innovatie en internationalisering), “mensen met grijze haren” en “experten met ervaring” in kaart brengen & koppelen aan bedrijven, plan maken per/met bedrijven, maatwerk, acceleratieplan voor mid-size companies, verdienmodel waarin ondersteunde kmo’s vergoeden in functie van groei aan omzet en tewerkstelling, complementair aan Voka-Accelero- programma

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat lead partners

Voka
Voka
UNIZO
UNIZO
PXL
PXL

Kandidaat partners:

LRM
LRM
VKW Limburg
VKW Limburg
UHasselt
UHasselt
PXL
PXL
UCLL
UCLL
NUTMEQ BV
NUTMEQ BV
NUTMEQ levert een bijdrage aan het creëren van een wereld waar ELKE MKBer kan floreren in deze digitale tijd. Dit doen we middels een schaalbaar digitale transformatie & learning platform en ruim 20 jaar ervaring met venture architecture en marketing binnen internationale Tech scale ups.
Smart Cities Vlaanderen
Smart Cities Vlaanderen
Smart Cities Vlaanderen is een door de Vlaamse Overheid erkende cluster van bedrijven die beschikken over een aanbod van producten en diensten om de vraag naar smart city oplossingen vanuit de overheden te kunnen invullen.
Itineris bv
Itineris bv
Itineris versterkt structuur en cultuur binnen organisaties door in te zetten op verbinding: binnen en tussen organisatieniveaus. We werken zowel binnen profit als nonprofitorganisaties en hebben een sterke bagage in organisatie-ontwikkeling, leiderschap en HR-beleid.
VLAIO Team Bedrijfstrajecten
VLAIO Team Bedrijfstrajecten
We ondersteunen ambitieuze ondernemers om hun innovatieve plannen, groeiambities of bedrijfstransformatie waar te maken. Dit met advies, partnermatching en toeleiding tot subsidies en financiering.
Koru HR
Koru HR
Limburgs bureau dat organisaties helpt om snel wendbaar te worden. We helpen leidinggevenden, teams en individuen met de mensenkant van veranderingen zodat innovaties snel in het DNA van de organisatie zitten. Daarbij houden we van no nonsense en creativiteit!
PXL-Business
PXL-Business
PXL-Business maakt deel uit van Hogeschool PXL (2800 studenten Business). Ondernemerschap zit verweven in de opleidingen bachelor - graduaat - levenlangleren. PXL-Business is gelinkt aan StudentStartUP, Innovatief Ondernemen en LSU/Incubatoren.

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden