Terug naar het overzicht

Digitaal loket voor iedere Limburger

Iedere Limburger digitaal geletterd, thuis en daarbuiten

We willen digitaal loket aanbieden aan de Limburger waarmee je de dienstverlening van de provincie aan huis aanbiedt. Dit loket zou iedere burger en ondernemer moeten ondersteunen bij al hun communicatie met de provinciale diensten. Hierbij zou ook de mogelijkheid geboden moeten worden om burgers en ondernemers met elkaar te verbinden door bijvoorbeeld een reservatiesysteem voor de vrijetijdseconomie. ‘De Limburgers’ kun je de lead laten nemen in een app die afhankelijk van je huidige locatie de mooiste plekjes in de buurt laat ontdekken als bezoeker. Zo kunnen Limburgers niet enkel met de provinciale overheden maar ook onderling met elkaar communiceren.

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat partners:

ALFA-ZET
ALFA-ZET
Alfa-Zet is een specialist ivm Kassa, kiosk en bestelapplicaties o.a. voor Horeca. Alfa-Zet beschikt ook over een back-end dewelke wettelijk in orde is voor de overheid. Bestellingen vallen immers ook onder de wetgeving op de witte kassa. Alfa-Zet zou het een eer vinden om mee te kunnen werken!
Alpine Digital
Alpine Digital
Alpine Digital is gespecialiseerd in software op maat. Van prototyping tot development: wij begeleiden onze partner van A tot Z.
PXL
PXL

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden