Terug naar het overzicht

SmartBus om digitale armoede op te lossen

Iedere Limburger digitaal geletterd, thuis en daarbuiten

De Digitruck of SmartBus wordt in binnen-en buitenland al succesvol ingezet om technologie en bandbreedte te brengen naar die buurten die daar tijdelijk nood aan hebben. Digitale armoede kan zo worden opgelost ongeacht of er –reeds een fibernetwerk aanwezig is. Door hier ook fysieke en digitale ondersteuning aan te bieden, verzekeren we dat alle Limburgers aan thuisonderwijs en thuiswerk kunnen doen.

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat partners:

IN-Z vzw
IN-Z vzw
N-Z is een sociale onderneming met 1.300 medewerkers, hoofdzakelijk in Limburg. Wij zijn actief in uiteenlopende sectoren, van onderhoud, logistiek tot in de zorg, kinderopvang, toerisme en catering, zowel aan huis als in lokale projecten in opdracht van overheden.
UHasselt
UHasselt
imec-smit-vub
imec-smit-vub
www.databuzz.be
Atlas College
Atlas College
Het Atlas College wil een vooraanstaande school zijn m.b.t. innovatief kwalitatief onderwijs om de jongeren hun talenten te laten ontdekken en excelleren om zo als persoon en als professional met de nodige kennis en skills waardevol te participeren in de snel evoluerende maatschappij van de 21ste E.
G-Comp BV
G-Comp BV
ICT oplossingen op maat!
Welzijnszorg Limburg
Welzijnszorg Limburg
Omdat het onrecht dat mensen in armoedesituaties leven, ons diep raakt, en omdat we geloven dat een rechtvaardige samenleving mogelijk is, strijden we samen tegen armoede.

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden