Terug naar het overzicht

Digitalisering Integratie en Inburgering

Het doel van dit project is om nieuwkomers in staat te stellen zelfstandiger vaardigheden en kennis op te doen, zelfvoorzienend te worden en de integratie op de arbeidsmarkt te vergemakkelijken. Via onder andere e-learning kan het integratieproces efficiënter en effectiever verlopen. Het gebruik van digitale instrumenten kan namelijk de sociale cohesie en integratie in de arbeidsmarkt en samenleving als geheel verbeteren.

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat partners:

Spectrumcollege
Spectrumcollege
www.spectrumcollege.be Scholengemeenschap Spectrumcollege bestaat uit 8 secundaire scholen in Beringen en Lummen. Het maakt deel uit van VZW KOBeL.
Link in de Kabel
Link in de Kabel
Link in de Kabel bouwt een brug naar sociale inclusie door maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren digitaal vaardig en weerbaar te maken.
Alpine Digital
Alpine Digital
Alpine Digital is gespecialiseerd in software op maat. Van prototyping tot development: wij begeleiden onze partner van A tot Z.

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden