Terug naar het overzicht

Digitaliseringsmanagers  

Een digitale turbo op maat van ieder bedrijf en sector

Bedrijven stimuleren om een digitale strategie op lange termijn uit te bouwen. Hiervoor moet digitaliseringsmanager aangeworven worden die er onder meer mee op toeziet dat de werknemers de juiste tools en kennis hebben om digitaal empowered te zijn zodat het bedrijf internationaal competitief wordt/blijft. Een quickscan of audit kan ingezet worden om enerzijds een 0-meting te bekomen van een bedrijf en anderzijds een startpunt zijn om een diepere analyse uit te voeren van digitaliseringsopportuniteiten binnen de betreffende organisatie. Daaraan wordt een database gelinkt van mogelijke partners om hun hiermee te helpen.  

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat lead partners

Voka
Voka

Kandidaat partners:

UNIZO
UNIZO
VKW Limburg
VKW Limburg
PXL
PXL
IN-Z vzw
IN-Z vzw
N-Z is een sociale onderneming met 1.300 medewerkers, hoofdzakelijk in Limburg. Wij zijn actief in uiteenlopende sectoren, van onderhoud, logistiek tot in de zorg, kinderopvang, toerisme en catering, zowel aan huis als in lokale projecten in opdracht van overheden.
NUTMEQ BV
NUTMEQ BV
NUTMEQ levert een bijdrage aan het creëren van een wereld waar ELKE MKBer kan floreren in deze digitale tijd. Dit doen we middels een schaalbaar digitale transformatie & learning platform en ruim 20 jaar ervaring met venture architecture en marketing binnen internationale Tech scale ups.
SCV Limburg (Senior Consultants Vlaanderen)
SCV Limburg (Senior Consultants Vlaanderen)
SCV Limburg is afdeling van Senior Consultants Vlaanderen vzw. De consultants hebben management ervaring in alle types organisaties. Expertise gaat over: marketing/sales , bedrijfsorganisatie, digitalisering, productiemgmt, Ook zijn ze actief in circulaire economie, e-marketing, industrie 4.0
SYNTRA Limburg
SYNTRA Limburg
SYNTRA Limburg organiseert praktijkgerichte opleidingen voor iedereen die ondernemend is en zich verder wil ontplooien. SYNTRA staat voor zeer toepasbare opleidingen, docenten uit de praktijk en een innovatief aanbod.
Harmony
Harmony
Harmony zorgt voor een vlotte transformatie naar een digitale organisatie. Wij laten bedrijven groeien door te helpen bij hun digitale transformatie, zowel op business- als IT vlak.

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden