Terug naar het overzicht

Een digitale coach 

Een digitale turbo op maat van ieder bedrijf en sector

Digitale cases per sector: influencers binnen onze sectoren zoeken die de digitaliseringsstap doen samen met een coach en de ‘voor en na’ tonen aan andere bedrijven in een (digitaal) tv-programma zonder reclame. Hierbij is het belangrijk om verschillende soorten bedrijven te kiezen die eenvoudige digitaliseringsoefeningen. Zij moeten de concrete meerwaarde voor de bedrijven in hun sector gemakkelijk kunnen aantonen.  

Het voorstel is dan ook om acht voorbeelden of cases van catching-up via een “videoreportage” in beeld te brengen, verdeeld over de verschillende sectoren. Starten doen we met de beginsituatie in van een niet-gedigitaliseerde situatie. Een team van specialisten in het desbetreffende domein gaat het bedrijf begeleiden en digitaliseren. De verschillende fases kunnen toegelicht worden, samen met de reacties van de het deelnemend bedrijf voor, tijdens en na de digitalisering..

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat partners:

UNIZO
UNIZO
Genk
Genk
PXL
PXL
UCLL
UCLL
Xenia CV
Xenia CV
Xenia is een coöperatieve vennootschap voor en door horeca die de sector wil ontzorgen met digitale oplossingen die ervoor zorgen dat de rendabiliteit structureel verbeterd.
SCV Limburg (Senior Consultants Vlaanderen)
SCV Limburg (Senior Consultants Vlaanderen)
SCV Limburg is afdeling van Senior Consultants Vlaanderen vzw. De consultants hebben management ervaring in alle types organisaties. Expertise gaat over: marketing/sales , bedrijfsorganisatie, digitalisering, productiemgmt, Ook zijn ze actief in circulaire economie, e-marketing, industrie 4.0
Koru HR
Koru HR
Limburgs bureau dat organisaties helpt om snel wendbaar te worden. We helpen leidinggevenden, teams en individuen met de mensenkant van veranderingen zodat innovaties snel in het DNA van de organisatie zitten. Daarbij houden we van no nonsense en creativiteit!
Treeleaf Media bvba
Treeleaf Media bvba
Ik help ondernemers en bedrijven met het creëren of structureren van schaalbare diensten en programma's. Zoals digitale applicaties / digitalisering van processen en websites. Dat doe ik van plan naar applicatie en van applicatie naar strategie om het te lanceren.
T2-campus
T2-campus
T2-campus is een hub voor techniek en technologie met een innovatief opleidingsaanbod, activiteiten en content voor leerlingen, werknemers, ondernemers en werkzoekenden. T2 is een samenwerking tussen Educathor, Syntra en VDAB

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden