Terug naar het overzicht

Digitaliseringstaskforce ‘ghostbusters’  

Een digitale turbo op maat van ieder bedrijf en sector

Via een business model canvas 2.0 tool, die digitaal zal ingevuld worden samen met een coach uit de netwerkorganisaties en/of de kennisinstellingen, zal ieder bedrijf komen tot een stappenplan waarmee ze naar financieringsinstellingen en mogelijke digitaliseringspartners kunnen stappen. Na het uitvoeren van de scan worden er opvolgingschecks ingebouwd door de coaches. Daarbij wordt ook financiering voorzien voor die bedrijven die concreet aan de slag gaan met de aanbevelingen die in de scan werden gegeven. Dankzij de scans kan een bedrijf ook in contact worden gebracht met gelijkaardige bedrijven op de digitaliseringsladder.  

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat lead partners

Voka
Voka

Kandidaat partners:

PXL
PXL
UHasselt
UHasselt
UCLL
UCLL
NUTMEQ BV
NUTMEQ BV
NUTMEQ levert een bijdrage aan het creëren van een wereld waar ELKE MKBer kan floreren in deze digitale tijd. Dit doen we middels een schaalbaar digitale transformatie & learning platform en ruim 20 jaar ervaring met venture architecture en marketing binnen internationale Tech scale ups.
SYNTRA Limburg
SYNTRA Limburg
SYNTRA Limburg organiseert praktijkgerichte opleidingen voor iedereen die ondernemend is en zich verder wil ontplooien. SYNTRA staat voor zeer toepasbare opleidingen, docenten uit de praktijk en een innovatief aanbod.
G-Comp BV
G-Comp BV
ICT oplossingen op maat!

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden