Terug naar het overzicht

Digitaal belevingshuis voor retail en horeca

Een digitale turbo op maat van ieder bedrijf en sector

Horeca en retail zijn op zoek naar efficiënte oplossingen om in hun zaak aan te bieden. Een inloophuis waar zij de beschikbare oplossingen live gedemonstreerd zouden kunnen zien, zou hun veel tijd kunnen besparen. Daarnaast kan deze ruimte ook een loketfunctie opnemen waarbij de betrokken handelaars kunnen doorverwijzen naar mogelijke partijen die gelijkaardige oplossingen aanbieden, en tips en tricks krijgen over hoe hun zaak efficiënt digitaal in te richten.

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat lead partners

Provincie Limburg – directie Ondernemen
Provincie Limburg – directie Ondernemen

Kandidaat partners:

UNIZO
UNIZO
VKW Limburg
VKW Limburg
Genk
Genk
UHasselt
UHasselt
PXL
PXL
ALFA-ZET
ALFA-ZET
Alfa-Zet is een specialist ivm Kassa, kiosk en bestelapplicaties o.a. voor Horeca. Alfa-Zet beschikt ook over een back-end dewelke wettelijk in orde is voor de overheid. Bestellingen vallen immers ook onder de wetgeving op de witte kassa. Alfa-Zet zou het een eer vinden om mee te kunnen werken!
UCLL
UCLL
Xenia CV
Xenia CV
Xenia is een coöperatieve vennootschap voor en door horeca die de sector wil ontzorgen met digitale oplossingen die ervoor zorgen dat de rendabiliteit structureel verbeterd.
Smart Cities Vlaanderen
Smart Cities Vlaanderen
Smart Cities Vlaanderen is een door de Vlaamse Overheid erkende cluster van bedrijven die beschikken over een aanbod van producten en diensten om de vraag naar smart city oplossingen vanuit de overheden te kunnen invullen.
G-Comp BV
G-Comp BV
ICT oplossingen op maat!
Stad Sint-Truiden
Stad Sint-Truiden
De Stad Sint-Truiden zet als hoofdstad van Haspengouw in op levenskwaliteit en innovatie voor haar bewoners en bezoekers.
Hasselt
Hasselt

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden