Terug naar het overzicht

SALKturbo-taskforce lanceert nieuwe projectronde

16 juni 2023

SALKturbo zit op kruissnelheid. De teller staat inmiddels op 68 goedgekeurde projecten. Intussen vonden ook al 29 projecten financiering in verschillende Europese, Vlaamse en provinciale programma's.

In maart zette de taskforce het licht op groen voor elf projecten om een financiering te ontvangen van EFRO, het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. 
 
Ondertussen is de zesde oproepronde voor projecten opgestart. Tot en met 7 september 2023 is het mogelijk om projectvoorstellen in te dienen. 

Zowel nieuwe als geremedieerde projecten die eerder een ‘oranje’ beoordeling kregen, kunnen ingediend worden. 'Rood' beoordeelde projecten kunnen niet opnieuw ingediend worden. 

SALKturbo-goedkeuring is geen voorafname op Europese, Vlaamse of provinciale (co-)financiering, en is noodzakelijk voor bepaalde Europese programma’s, zoals EFRO, maar betekent dat men gebruik kan maken van de diensten van SALKturbo om op zoek te gaan naar geschikte subsidiemogelijkheden.

Ben jij leadpartner? Dien dan uiterlijk 7 september je project in.

Bij vragen kan je elke werkdag terecht bij de SALKturbodesk, telefonisch op 011 23 74 37 of via mail op ondernemen@limburg.be.