Terug naar het overzicht

Toeristisch totaalpakket: belevingsroute door Limburg

Innovatie als motor voor een hogere toegevoegde waarde

Limburg heeft veel mooie toeristische plekjes, verspreid over de hele provincie. Hier worden geen overkoepelende, kant-en-klare oplossingen voor aangeboden. Een mogelijkheid is om een totaalpakket aan te bieden aan toeristen, gelijkend aan de reisformules die touroperators aanbieden, compleet met vervoer (bijvoorbeeld huur mobilhome en fietsen), verblijf (mobilhome, hotel of B&B), eetgelegenheid (vouchers voor bepaalde horeca, afhankelijk van het gekozen pakket) en toegang tot toeristische attracties (Bokrijk, musea, belevingsroutes in steden …)

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat partners:

Genk
Genk
UHasselt
UHasselt
Toerisme Limburg
Toerisme Limburg
Limburg Campings
Limburg Campings
www.limburgcampings.be
Cosilio bv
Cosilio bv
dag, ik ben bezig met de opstart van een fietsenwinkel. Ik zie een mogelijkheid om de verhuur van fietsen op mij te nemen. Onderhoud en herstelling. Het fietsenmerk waarmee ik wil opstarten heeft een groot gamma, van bak- tot kinder-, toer- en/of stadsfietsen tot e-bikes. Uitvalsbasis is Genk.
ZOEF Steps
ZOEF Steps
ZOEF - de leukste uitstep van Limburg! Bij ZOEF verhuren we elektrische steps aan toeristen, groepen en bedrijven. Het perfecte transportmiddel voor een unieke, hippe en milieuvriendelijke belevingsroute door Limburg.
stad Dilsen-Stokkem
stad Dilsen-Stokkem
PXL
PXL
AKSI
AKSI
AKSI (ArbeidsKansen voor Sociale Integratie) heeft als missie duurzame tewerkstelling realiseren voor mensen met een grote afstand tot het NEC. Dit door middel van 3 afdelingen: bouw(woonzorgteam, isolatieteam, ea), huishoudhulp en de Bottelarij (socio-cultureel toeristische organisatie)...
Stad Sint-Truiden
Stad Sint-Truiden
De Stad Sint-Truiden zet als hoofdstad van Haspengouw in op levenskwaliteit en innovatie voor haar bewoners en bezoekers.
Hasselt
Hasselt
Stad Beringen
Stad Beringen
www.beringen.be
Regionaal Landschap Kempen en Maasland
Regionaal Landschap Kempen en Maasland
Regionaal Landschap Kempen en Maasland (RLKM) werkt op het snijvlak van landschap, natuur, erfgoed en duurzaam toerisme. RLKM zit achter drie gebiedsontwikkelingen: Nationaal Park Hoge Kempen, GrensPark Kempen~Broek en RivierPark Maasvallei. De laatste twee worden grensoverschrijdend ontwikkeld (NL)
VZW Promo Stokkem
VZW Promo Stokkem
Vzw ter promotie van Stokkem als historisch centrum van de vlechtnijverheid
gemeentebestuur Houthalen-Helchteren
gemeentebestuur Houthalen-Helchteren
Het gemeentebestuur Houthalen-Helchteren zet door de aard van haar bevolkingssamenstelling max. in op het garanderen van basisrecten voor elke inwoner. In de coronacrisis werd de link tussen veldwerkers en doelgroepen precait en gingen we op zoek naar nieuwe manieren om de doelgroepen te bereiken.
Stad Lommel
Stad Lommel
Regionaal Landschap Lage Kempen
Regionaal Landschap Lage Kempen
Toerisme Lommel
Toerisme Lommel

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden