Terug naar het overzicht

Opleidingen voor digitale zorgverleners   

Door digitalisering het leidende zorglabo voor de Euregio worden

Via digitale zorgverlening worden patiënten en zorgvragers bereikt die anders niet of moeilijker bereikt worden. Daarnaast vergroot deze zorgverlening ook de mogelijkheid tot thuiswerk voor zorgverleners. Hier moeten er wel  andere technieken gebruikt worden dan bij fysieke gesprekken. In dit kader dienen nieuwe opleidingen voorzien te worden op maat van de verschillende zorg- en welzijnswerkers in zowel pure online hulpverlening als in blended hulpverleningstechnieken gebaseerd op best practices uit het buitenland. We moeten daarbij ook kijken naar welke tools het best gebruikt worden voor welke therapie, en hoe de zorgverleners deze in een train-the-trainer-systeem het best aanleren aan hun patiënten.  

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat partners:

POM Limburg
POM Limburg
UHasselt
UHasselt
UCLL
UCLL
CM Limburg
CM Limburg
Als gezondheidsfonds staat CM niet enkel in voor terugbetalingen van ziektekosten en betalen van een vervangingsinkomen in geval van ziekte. We nemen onze rol van coach in gezondheid, in al haar aspecten, op en creëren zo een zorgzame samenleving met meer levenskwaliteit voor iedereen.
Koru HR
Koru HR
Limburgs bureau dat organisaties helpt om snel wendbaar te worden. We helpen leidinggevenden, teams en individuen met de mensenkant van veranderingen zodat innovaties snel in het DNA van de organisatie zitten. Daarbij houden we van no nonsense en creativiteit!
PXL Expertisecentrum Zorginnovatie
PXL Expertisecentrum Zorginnovatie
familiehulp
familiehulp
Thuiszorgorganisatie actief in Vlaanderen en het Brussels Gewest 13.000 werknemers 90.000 klanten Ervaring met projectwerking transnationaal (interreg)
Stijn vzw
Stijn vzw
Stijn vzw is een netwerk van zorgcentra voor personen met een beperking. We bieden zowel woonvormen als dagondersteuning en ondersteuning thuis aan.
Wit-Gele Kruis Limburg
Wit-Gele Kruis Limburg
Wit-Gele Kruis LImburg biedt thuisverpleging aan in Limburg

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden