Terug naar het overzicht

Aandacht voor ZON-richtingen (Zorg en Onderwijs) 

Door digitalisering het leidende zorglabo voor de Euregio worden

Naast STEM-richtingen verdienen ook de ZON – richtingen (Zorg en Onderwijs) de nodige aandacht in de analyses. De grote knelpuntberoepen bevinden zich namelijk ook hier, en dat geldt ook voor Limburg. Als eerste provincie kan Limburg vormgeven aan de ZON-richtingen in het onderwijs op alle niveaus: lager onderwijs, secundair onderwijs, HBO5, hogescholen en universiteiten Dit gebeurt in samenwerking met het werkveld (dus gezondheidszorg en welzijn enerzijds en onderwijs anderzijds) en ze worden op hun niveau ook betrokken bij zorg en welzijns-proeftuinprojecten.  

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat partners:

VDAB
VDAB
UCLL
UCLL
UHasselt
UHasselt
PXL Expertisecentrum Zorginnovatie
PXL Expertisecentrum Zorginnovatie
Provincie Limburg – directie Onderwijs
Provincie Limburg – directie Onderwijs
ZOL
ZOL
Expertisecentrum Dementie Contact Limburg
Expertisecentrum Dementie Contact Limburg
zie www.ecdcontact.be
Stad Beringen
Stad Beringen
www.beringen.be
Spectrumcollege
Spectrumcollege
www.spectrumcollege.be Scholengemeenschap Spectrumcollege bestaat uit 8 secundaire scholen in Beringen en Lummen. Het maakt deel uit van VZW KOBeL.

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden