Terug naar het overzicht

Zakelijk toerisme - MICE

Impact verhogen als internationaal geconnecteerde regio

Zakelijk toerisme en MICE leveren voor horeca-ondernemers en aanverwante sectoren een hoger rendement dan vrijetijdstoerisme, en is bovendien minder seizoensgebonden. Door het aantrekken van internationale congressen en events in sectoren waarin Limburg zich internationaal wil positioneren, levert MICE een belangrijke bijdrage aan de internationale positionering van Limburg als kennisregio, sportregio, gezondheidsregio … Met de oprichting van het BLCB en investeringen in MICE-locaties door zowel privé als overheid werd er reeds een belangrijke basis gelegd.

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat lead partners

Toerisme Limburg
Toerisme Limburg

Kandidaat partners:

TERHILLS
TERHILLS
Terhills is een vrijetijdssite op het gebied van de voormalige mijnterreinen van Eisden die grenst aan Maasmechelen Village Chic Outlet Shopping en aan het Nationaal Park Hoge Kempen. Het is een belangrijke hefboom voor de tewerkstelling en economische groei in deze regio.
Genk
Genk
Urbanissimo bv
Urbanissimo bv
Urbanissimo is een bureau dat concepten en strategiën uitwerkt in kader van duurzame stadsontwikkeling en landschappen. Urbanissimo werkt open-source en stelt voor elke opdracht een specifiek team samen. Elke samenwerking is uniek en grensverleggend.
PXL
PXL
Stad Sint-Truiden
Stad Sint-Truiden
De Stad Sint-Truiden zet als hoofdstad van Haspengouw in op levenskwaliteit en innovatie voor haar bewoners en bezoekers.
Hasselt
Hasselt
Kasteel van Ordingen
Kasteel van Ordingen
Kasteelhotel met 32 suites en luxekamers Gastronomisch restaurant Aurum Bistro d' Ordange met fietsterras Drie vergaderzalen in het Poorthuis Evenemententerrein rondom kasteel
Stad Beringen
Stad Beringen
www.beringen.be

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden