Terug naar het overzicht

Virtuele farmers' market

Een digitale turbo op maat van ieder bedrijf en sector

Traditionele markten konden ten gevolge van COVID-19 maandenlang niet plaatsvinden. We lanceren virtuele farmers' markets, waar lokale marktkramers, boeren … hun producten kunnen verkopen. Het achterliggende idee is om op deze manier alle soorten vers en bevroren boerderijproducten (groenten, fruit, vlees, …) aan te bieden op één locatie, die bovendien lokaal en toch veilig is. Hierbij wordt gebruik gemaakt van state-of-the-art vending machines die doorlopend open zijn, waardoor men aan boerderijproducten kan geraken, rekening houdend met social distancing.

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat lead partners

Provincie Limburg – directie Ondernemen
Provincie Limburg – directie Ondernemen

Kandidaat partners:

Boerenbond
Boerenbond
Innovatiesteunpunt
Innovatiesteunpunt
In een constant veranderende wereld helpt het Innovatiesteunpunt landbouwbedrijven snel in te spelen op de nieuwste technologische innovaties, maatschappelijke en economische evoluties. Wij begeleiden land- en tuinbouwers bij het inslaan van een nieuwe richting en bij het innoveren van hun bedrijf.
Xenia CV
Xenia CV
Xenia is een coöperatieve vennootschap voor en door horeca die de sector wil ontzorgen met digitale oplossingen die ervoor zorgen dat de rendabiliteit structureel verbeterd.
den Boogerd
den Boogerd
den Boogerd is een bio gecertificeerd landbouwbedrijf dat zich toelegt op het aanleggen, onderhouden, beheren en uitbaten van hoogstamboomgaarden. Al het fruit dat uit onze 32 ha boomgaarden komt wordt verkocht of verwerkt tot product en zo op de markt gebracht.
S.M.C.S.
S.M.C.S.
Wijnbouwbedrijf gelegen in Borgloon / Haspengouw
bvba Koffiebranderij Gimo
bvba Koffiebranderij Gimo
Koffiebranderij Gimo is een ambachtelijke koffiebranderij, gelegen te Sint-truiden. Er wordt aandacht besteed aan het branden van eerlijke koffie via het Fair Trade label en het Bio Fair Tradelabel. Wij bieden ook de mogelijkheid voor het branden van een private labelkoffie .
Steunpunt Korte Keten
Steunpunt Korte Keten
Steunpunt Korte Keten faciliteert land- en tuinbouwers rond vraagstukken met betrekking tot verwerking & verkoop.
AKSI
AKSI
AKSI (ArbeidsKansen voor Sociale Integratie) heeft als missie duurzame tewerkstelling realiseren voor mensen met een grote afstand tot het NEC. Dit door middel van 3 afdelingen: bouw(woonzorgteam, isolatieteam, ea), huishoudhulp en de Bottelarij (socio-cultureel toeristische organisatie)...
Stad Sint-Truiden
Stad Sint-Truiden
De Stad Sint-Truiden zet als hoofdstad van Haspengouw in op levenskwaliteit en innovatie voor haar bewoners en bezoekers.

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden