Terug naar het overzicht

Online opleidingskanalen voor de Limburgse bevolking

Waardevolle en toekomstgerichte werkkrachten creëren en houden

Er is een te lage deelname van volwassenen aan het levenslang (professioneel) leren. Samen met TVL, HBVL, Made In Limburg, … wordt een online opleidingskanaal opgestart, waarbij op laagdrempelige wijze opleidingscontent via digitale weg (filmpjes, voice-over PowerPoint, gefilmde docent/cursist, professionals aan het woord, …) aan de Limburgse bevolking beschikbaar wordt gesteld. De erkende opleidingsverstrekkers van Limburg werken hieraan samen en kunnen zich hier profileren. Voor meer diepgaande kennis wordt er in de filmpjes doorverwezen naar de erkende Limburgse opleidingsverstrekkers. De opleidingen die aan bod komen, moeten 100% kaderen in professionele competentieversterking.

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat partners:

VDAB
VDAB
Katholieke Scholengemeenschap Mosa-RT
Katholieke Scholengemeenschap Mosa-RT
Katholieke scholengemeenschap Mosa-RT biedt een brede waaier aan onderwijsmogelijkheden aan. Op Campus Mosa-RT te Maaseik bieden we meer dan 40 studierichtingen aan in de tweede en derde graad. Aanvullend ook opleidingen in duaal leren, een CLW, opleidingen voor bedrijven en avondonderwijs.
IN-Z vzw
IN-Z vzw
N-Z is een sociale onderneming met 1.300 medewerkers, hoofdzakelijk in Limburg. Wij zijn actief in uiteenlopende sectoren, van onderhoud, logistiek tot in de zorg, kinderopvang, toerisme en catering, zowel aan huis als in lokale projecten in opdracht van overheden.
UCLL
UCLL
PXL
PXL
SYNTRA Limburg
SYNTRA Limburg
SYNTRA Limburg organiseert praktijkgerichte opleidingen voor iedereen die ondernemend is en zich verder wil ontplooien. SYNTRA staat voor zeer toepasbare opleidingen, docenten uit de praktijk en een innovatief aanbod.
Voka
Voka
T2-campus
T2-campus
T2-campus is een hub voor techniek en technologie met een innovatief opleidingsaanbod, activiteiten en content voor leerlingen, werknemers, ondernemers en werkzoekenden. T2 is een samenwerking tussen Educathor, Syntra en VDAB

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden