Terug naar het overzicht

Lokale productie uitbreiden

Innovatie als motor voor een hogere toegevoegde waarde

Inzetten op lokale productie, betekent ook minder transport en komt onze mobiliteit ten goede. Onderzoek kan duidelijk maken op welke productie en sectoren moet ingezet worden om de supply chain van productie- en distributieketen korter en duurzamer te maken.

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat partners:

Genk
Genk
De Jambrouwerij
De Jambrouwerij
In de Jambrouwerij maken we Limburgse streekproducten en delicatessen. Met gevoel voor authenticiteit en veel smaak en ondersteund door een klein team van jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geloven in de strekte van samenwerking.
Stad Sint-Truiden
Stad Sint-Truiden
De Stad Sint-Truiden zet als hoofdstad van Haspengouw in op levenskwaliteit en innovatie voor haar bewoners en bezoekers.

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden