Terug naar het overzicht

Digivaardigheden voor alle leeftijden

Een omgeving waarin elk talent kan groeien

Digitale geletterdheid zou men moeten behandelen zoals Taalvaardigheid. IT, en hoe hiermee op een correcte manier om te gaan, zou een basisvaardigheid moeten zijn voor alle Limburgers, ongeacht hun leeftijd. In het kader hiervan zou er een digitaal rijbewijs voor iedere Limburger moeten komen. Hierop kan iedereen zijn huidige kennisniveau testen en bijhorende links vinden naar relevante opleidingen om zichzelf te verbeteren. Voor sommigen volstaan online- of blended learning-methodes niet. In deze situatie dient men te kijken naar immersiebaden. Wie hiervoor in aanmerking komt, zal gebaseerd worden op het digitaal rijbewijs en de bijhorende vervolgaanbevelingen.

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat partners:

VDAB
VDAB
UHasselt
UHasselt
ACV
ACV
UCLL
UCLL
Link in de Kabel
Link in de Kabel
Link in de Kabel bouwt een brug naar sociale inclusie door maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren digitaal vaardig en weerbaar te maken.
PXL
PXL
SYNTRA Limburg
SYNTRA Limburg
SYNTRA Limburg organiseert praktijkgerichte opleidingen voor iedereen die ondernemend is en zich verder wil ontplooien. SYNTRA staat voor zeer toepasbare opleidingen, docenten uit de praktijk en een innovatief aanbod.
CM Limburg
CM Limburg
Als gezondheidsfonds staat CM niet enkel in voor terugbetalingen van ziektekosten en betalen van een vervangingsinkomen in geval van ziekte. We nemen onze rol van coach in gezondheid, in al haar aspecten, op en creëren zo een zorgzame samenleving met meer levenskwaliteit voor iedereen.
IN-Z Training & Begeleiding
IN-Z Training & Begeleiding
IN-Z wil training en begeleiding bieden aan ieder die op zoek is naar professionele groei en ontwikkeling. We oriënteren werkzoekenden, begeleiden werknemers in hun loopbaan, en versterken het medewerkersbeleid van werkgevers door middel van training, coaching en advies.
PXL-Voka Young&Strong
PXL-Voka Young&Strong
PXL-Voka Young & Strong is een netwerk dat jongeren die staan te popelen om het verschil te maken, verbindt. Met één doel voor ogen: jongeren op een innovatieve en verfrissende manier warm maken om hun talenten te ontwikkelen, om te ondernemen en om hun stoutste dromen waar te maken! 
Qrios CVO
Qrios CVO
Wij zijn een centrum voor volwassenenonderwijs met vestigingen in heel Limburg.
familiehulp
familiehulp
Thuiszorgorganisatie actief in Vlaanderen en het Brussels Gewest 13.000 werknemers 90.000 klanten Ervaring met projectwerking transnationaal (interreg)
Stijn vzw
Stijn vzw
Stijn vzw is een netwerk van zorgcentra voor personen met een beperking. We bieden zowel woonvormen als dagondersteuning en ondersteuning thuis aan.
RIMO Limburg vzw
RIMO Limburg vzw
RIMO Limburg brengt kwetsbare mensen samen en werkt met hen aan oplossingen voor de collectieve problemen die ze ervaren met het realiseren van grondrechten als uitgangspunt. Het maatschappelijk opbouwwerk draagt bij tot een duurzame, democratische samenleving.
Samana Limburg
Samana Limburg
Samana is een vereniging van en voor alle mensen met een chronische ziekte of een zorgnood, mantelzorgers en vrijwilligers die elkaar versterken in een veelzijdige persoonsontwikkeling en een volwaardige participatie aan de maatschappij.
Venditio+ for happy profit
Venditio+ for happy profit
Wij inspireren, motiveren en cultiveren klantvriendelijkheid in de organisatie. Wij ijveren voor een rijker bedrijfsleven, slimmer, gezonder en verbindend. Wij closen de gab tussen jongvolwassenen en zaakvoerders om samen magische zaken te doen, gebruikmakend van de nieuwste tools en overheidsmiddel
LIGO Limburg Zuid
LIGO Limburg Zuid
LIGO is dé leerpartner in basiscompetenties, voor alle laaggeletterde volwassenen die het nodig hebben. Samen met partnerorganisaties ondersteunen we onze cursisten bij het vergroten van hun kansen in de samenleving. LIGO staat voor: leren - verbinden - versterken
PCVO Limburg
PCVO Limburg

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden