Terug naar het overzicht

Digitale visualisatie-academie met summer schools  

Een digitale turbo op maat van ieder bedrijf en sector

Oprichten van een 'Digitale visualisatie-academie’ gericht op studenten in het hoger onderwijs. Dat gebeurt in de vorm van een jaarlijkse ‘summer school’, gericht op plaatselijke studenten. Digitale visualisatie is essentieel om opdrachten te verwerven in een competitief, internationaal vakgebied zoals architectuur of design. In de creatieve sector missen vele visualisatie-talenten nog de kennis en ervaring om goede beelden met complexe softwares te realiseren. 

De doelstelling is om alle studenten in het hoger onderwijs - ongeacht hun studierichting - te laten kennismaken met relevante enabling technologies.

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat partners:

UHasselt
UHasselt
UCLL
UCLL
PXL
PXL
PXL-Voka Young&Strong
PXL-Voka Young&Strong
PXL-Voka Young & Strong is een netwerk dat jongeren die staan te popelen om het verschil te maken, verbindt. Met één doel voor ogen: jongeren op een innovatieve en verfrissende manier warm maken om hun talenten te ontwikkelen, om te ondernemen en om hun stoutste dromen waar te maken! 
a2o
a2o
a2o is een bureau voor architectuur, stedenbouw en ruimtelijk onderzoek gevestigd in Hasselt en Brussel. Een multidisciplinair team ontwikkelt ruimtelijke concepten en bouwt deze. In elke opgave streeft a2o naar maatschappelijke meerwaarde en opwaardering van de openbare ruimte in stad en dorp.

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden