Terug naar het overzicht

Digitale learning hub  

Een digitale turbo op maat van ieder bedrijf en sector

Limburg heeft een duidelijke nood aan goed geschoolde softwareontwikkelaars en werknemers met de juiste digitale skill sets. Op dat vlak is er de ruimte en de gelegenheid voor een inhaalbeweging en een verankering met behulp van en voor de verschillende Limburgse incubatoren. De focus ligt op opleiding en de wisselwerking met het werkveld versterken, in twee richtingen. Er zijn oplossingen nodig op drie niveaus: basisopleidingen voor nieuw talent, bij- en omscholing voor bestaand talent en train-de-trainer opleidingen. Hierbij dient er vooral een focus te zijn op de huidige en opkomende enabeling technologies.    

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat lead partners

UHasselt
UHasselt
PXL
PXL
SYNTRA Limburg
SYNTRA Limburg
SYNTRA Limburg organiseert praktijkgerichte opleidingen voor iedereen die ondernemend is en zich verder wil ontplooien. SYNTRA staat voor zeer toepasbare opleidingen, docenten uit de praktijk en een innovatief aanbod.

Kandidaat partners:

POM Limburg
POM Limburg
UHasselt
UHasselt
VDAB
VDAB
UCLL
UCLL
NUTMEQ BV
NUTMEQ BV
NUTMEQ levert een bijdrage aan het creëren van een wereld waar ELKE MKBer kan floreren in deze digitale tijd. Dit doen we middels een schaalbaar digitale transformatie & learning platform en ruim 20 jaar ervaring met venture architecture en marketing binnen internationale Tech scale ups.

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden