Terug naar het overzicht

Creatie van een platform waarop we technisch talent in een vroeg stadium kunnen matchen

Een omgeving waarin elk talent kan groeien

Voor veel bedrijven is het moeilijk om zich bij het aankomende technische talent te profileren. Een uitbreiding van een platform zoals Meet The Youngsters dat op basis van profieleigenschappen van bedrijven en jongeren beiden kan matchen en samenbrengen kan een oplossing bieden. Bedrijven kunnen zo al vroeg een community van talentvolle jongeren opzetten. Ze kunnen zich profileren naar jongeren en hen warm maken en uitdagen voor techniek en technologie. De jongeren kunnen een aantal bedrijven ‘volgen’ waarin ze interesse hebben, tegelijkertijd al vroeg ontdekken welke bedrijven die extra stimulans aanbieden om hun technisch talent te verzilveren, en die als uitvalsbasis gebruiken voor hun (betaalde) stage, duaal leren, vakantie- of vaste job.

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat lead partners

VKW Limburg
VKW Limburg
Provincie Limburg – directie Onderwijs
Provincie Limburg – directie Onderwijs

Kandidaat partners:

VDAB
VDAB
Genk
Genk
Voka
Voka
PXL
PXL
Confederatie Bouw Limburg
Confederatie Bouw Limburg
stad Dilsen-Stokkem
stad Dilsen-Stokkem
PXL-Voka Young&Strong
PXL-Voka Young&Strong
PXL-Voka Young & Strong is een netwerk dat jongeren die staan te popelen om het verschil te maken, verbindt. Met één doel voor ogen: jongeren op een innovatieve en verfrissende manier warm maken om hun talenten te ontwikkelen, om te ondernemen en om hun stoutste dromen waar te maken! 

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden