Terug naar het overzicht

The Box, een win-win plug & play-handelspand voor ondernemers

Slim en duurzaam onze ruimte inzetten

The Box is een plug & play-handelspand. Een totaalconcept met een set (modulaire) meubels die toelaten de winkel vlot en naar eigen stijl in te richten. Nutsvoorzieningen, verzekeringen en vergunningen, Bancontact, … alles is er al aanwezig. In een mum van tijd tovert elke creatieve start-up deze ‘doos’ om tot een gepersonaliseerde winkel. Ondernemers kunnen hun concept tonen en aftoetsen op weekend-, week- en maandbasis, met een maximumbezetting van drie aaneensluitende maanden.

The Box is de retail- en horeca-incubator en speelt bovendien in op veranderende maatschappelijke fenomenen zoals de deeleconomie. Ondernemers in e-commerce kunnen gebruikmaken van The Box om een paar keer per jaar het fysieke contact met de klant mogelijk te maken en zijn/haar persoonlijke feedback te horen. Zo kan The Box e-commerce naar de handelskern brengen. Dikwijls zijn deze jonge creatieve ondernemers niet op zoek naar een pand, maar willen ze verkoops- en/of presentatiefaciliteiten. Meer en meer ondernemers maken samen met andere ondernemers gebruik van The Box – een handelspand wordt een ‘shared’ goed. Ze delen niet alleen de kostprijs, maar ook elkaars klanten. En doordat iedere ondernemer zijn klanten deelt, vermenigvuldigen de ondernemers samen hun totaal aantal klanten.

The Box zal daarnaast kunnen uitgebreid worden met The Box Atelier, waar ondernemers flexibele atelierruimte en experimenteerruimte in de binnenstad ter beschikking krijgen om aan productontwikkeling te kunnen doen.

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat partners:

Genk
Genk
PXL
PXL
Stad Lommel
Stad Lommel

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden