Terug naar het overzicht

Basistools voor iedere leerling

Iedere Limburger digitaal geletterd, thuis en daarbuiten

Blended learning is de nieuwe standaard in onderwijs. Al onze leerlingen verdienen hierin een gelijke kans. Hiervoor moeten alle kinderen, gezinnen, leerkrachten, scholen en buitenschoolse partners (digitaal) competent, geletterd en toegerust zijn om de transitie duurzaam te voltooien. Daarvoor is de volgende basis nodig:

- Een betaalbare kwalitatieve computer met de benodigde licenties voor iedere leerling
- Een gebiedsdekkend WIFI- of 5G-netwerk in heel Limburg
- Een ondersteunende, makkelijk bereikbare, ICT-dienst voor ouders en leerlingen
- Inzetten op het digivaardig maken van de digibeten, inclusief de ouders, via alle mogelijke organisaties die met jongeren en hun ouders werken.

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat partners:

Genk
Genk
IN-Z vzw
IN-Z vzw
N-Z is een sociale onderneming met 1.300 medewerkers, hoofdzakelijk in Limburg. Wij zijn actief in uiteenlopende sectoren, van onderhoud, logistiek tot in de zorg, kinderopvang, toerisme en catering, zowel aan huis als in lokale projecten in opdracht van overheden.
UCLL
UCLL
PXL
PXL
SCV Limburg (Senior Consultants Vlaanderen)
SCV Limburg (Senior Consultants Vlaanderen)
SCV Limburg is afdeling van Senior Consultants Vlaanderen vzw. De consultants hebben management ervaring in alle types organisaties. Expertise gaat over: marketing/sales , bedrijfsorganisatie, digitalisering, productiemgmt, Ook zijn ze actief in circulaire economie, e-marketing, industrie 4.0
G-Comp BV
G-Comp BV
ICT oplossingen op maat!
Provincie Limburg – directie Onderwijs
Provincie Limburg – directie Onderwijs
Stad Sint-Truiden
Stad Sint-Truiden
De Stad Sint-Truiden zet als hoofdstad van Haspengouw in op levenskwaliteit en innovatie voor haar bewoners en bezoekers.
stad Hasselt
stad Hasselt
Spectrumcollege
Spectrumcollege
www.spectrumcollege.be Scholengemeenschap Spectrumcollege bestaat uit 8 secundaire scholen in Beringen en Lummen. Het maakt deel uit van VZW KOBeL.

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden