Terug naar het overzicht

Ontwikkeling van een pool aan mentoren voor duaal leren

Een omgeving waarin elk talent kan groeien

Ontwikkelen van een pool van mentoren in het duaal leren. Deze mentoren zullen instaan voor de begeleiding van de studenten op de werkvloer. Dit kan enerzijds door een systeem uit te bouwen van hybride leerkrachten (leerkrachten die zowel op school als in het bedrijf werken) of anderzijds door het inzetten van werkplekcoaches. Deze werkplekcoaches kunnen ook een opleidingstraject volgen waarin duaal leren en digitaal leren toegepast worden. Deze werkplekcoaches zouden ook een deelopdracht kunnen opnemen in het schoolse systeem.

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat lead partners

PXL
PXL
Provincie Limburg – directie Onderwijs
Provincie Limburg – directie Onderwijs

Kandidaat partners:

UNIZO
UNIZO
Voka
Voka
Katholieke Scholengemeenschap Mosa-RT
Katholieke Scholengemeenschap Mosa-RT
Katholieke scholengemeenschap Mosa-RT biedt een brede waaier aan onderwijsmogelijkheden aan. Op Campus Mosa-RT te Maaseik bieden we meer dan 40 studierichtingen aan in de tweede en derde graad. Aanvullend ook opleidingen in duaal leren, een CLW, opleidingen voor bedrijven en avondonderwijs.
RTC Limburg
RTC Limburg
Wij stimuleren, verbinden en versterken vernieuwende samenwerkingen tussen onderwijs en ondernemingen. We versterken competenties van de leraren van de 2de en 3de graad en de leerlingen van de 3de graad en dit in het beroepsgericht en technisch onderwijs.www.rtclimburg.be & www.limburgstemtaf.be
Confederatie Bouw Limburg
Confederatie Bouw Limburg
UCLL
UCLL
emino Limburg
emino Limburg
emino  informeert, adviseert en ondersteunt werkzoekenden, werknemers en bedrijven. Ons doel? Ongewoon talent duurzaam en volwaardig aan het werk helpen én houden. Onze focus ligt op mensen met medische, mentale, socio-economische, psychische, , fysieke of zintuigelijke beperkingen.
SYNTRA Limburg
SYNTRA Limburg
SYNTRA Limburg organiseert praktijkgerichte opleidingen voor iedereen die ondernemend is en zich verder wil ontplooien. SYNTRA staat voor zeer toepasbare opleidingen, docenten uit de praktijk en een innovatief aanbod.
Atlas College
Atlas College
Het Atlas College wil een vooraanstaande school zijn m.b.t. innovatief kwalitatief onderwijs om de jongeren hun talenten te laten ontdekken en excelleren om zo als persoon en als professional met de nodige kennis en skills waardevol te participeren in de snel evoluerende maatschappij van de 21ste E.
CELEKO your missing link
CELEKO your missing link
JOBFIXER-LOOPBAANFIXER-KLANKBORD: +16j ervaring bij vdab in het op maat gebruiken van al de werkpleklerenformules om zo tot een perfect match te kunnen komen & in het coachen van ondernemingen & talenten tijdens de tewerkstelling! Freelance: matchen & begeleiden met als focus "gelukkig" zijn!
Hasp-O Centrum leren en werken
Hasp-O Centrum leren en werken
Binnen de Hasp-O scholen bieden we duaal leren en deeltijds onderwijs aan.

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden