Terug naar het overzicht

Bootcamp en designsprint voor de beste ideeën

Innovatie als motor voor een hogere toegevoegde waarde

Doelstelling is de innovatiecultuur binnen Limburgse overheden te bevorderen. We zetten naar analogie met Sandbox Vlaanderen een intrapeneurship-traject op en lanceren een oproep aan medewerkers van de provinciale en lokale instanties om ideeën in te dienen waarbij ze met een technologische innovatie de dagelijkse werking van hun dienst of dienstverlening aan de burger/ondernemingen kunnen verbeteren. De beste ideeën worden in een bootcamp of designsprint verder gestroomlijnd waarna een jury beslist welke ideeën effectief in een Proof of Concept kunnen uitgewerkt worden.

Kandidaat partners voor dit project:

Kandidaat lead partners

IdeaShooter
IdeaShooter
Limburgs softwareplatform dat inzet op het betrekken medewerksters bij de innovatiecultuur.
Urbanissimo bv
Urbanissimo bv
Urbanissimo is een bureau dat concepten en strategiën uitwerkt in kader van duurzame stadsontwikkeling en landschappen. Urbanissimo werkt open-source en stelt voor elke opdracht een specifiek team samen. Elke samenwerking is uniek en grensverleggend.

Kandidaat partners:

POM Limburg
POM Limburg

Kandidaat partner?

Stel je vrijblijvend kandidaat als mogelijke lead partner of meewerkende partner en kom zo in contact met andere geïnteresseerde organisaties. Ga de uitdaging aan om de strategie en inspiratie te vertalen in een concreet plan voor de Limburgse economie.

Type partner
Je wilt graag het voortouw nemen in dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden
Je wilt meedenken aan dit project. Aanmelden als partners is volledig vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden